torsdag den 11. januar 2007

Julen 2006

Ja så er julen overstået og projektet endelig afleveret. Dette giver nu mulighed for at fortælle lidt om julens forløb for mit vedkommende. Det meste af december var fuldt optaget af projektet og arbejde, men den 23. december var der endelig tid til lidt juleferie. Derfor tog jeg til Voerså for at fejre jul med min mor, Poul, Signe, Julie, Jeppe og Cleo.

Vi fejrede lillejuleaften med god mad og drikke, og der bev også udvekslet lidt gaver da Julie og Jeppe skulle holde juleaften med deres mor. Cleo fik også hendes julegave overrakt af Jeppe, og den var hun som sædvanelig rigtig glad for.


Næste dag stod vi op til et glimrende julevejr. Ikke lige en hvid jul til at brineg én i julestemning, men det havde nu også sin charme.


Over middag lastede vi bilen for at køre til Randers/Romalt hvor vi skulle fejre jul. I bilen var vi fem mennesker og en hund, samt en masse gaver og andet habbengut.
Cleo var en oplagt co-pilot...



I Romalt fejrede vi en hyggelig juleaften med med moster og onkel samt min kusine og fætter. Vi fik god andesteg efterfulgt af ris a'la mande, og jeg vandt for en gangs skyld mandelgaven:)


Den 25. december kørte vi igen nordpå hvor jeg blev læsset af i Aalborg. Om aftenen fik Diana og jeg besøg af hendes bror og fætter samt dennes kæreste. Vi fik en bette øl og spillede lidt poker, og klokken 24 kunne vi ønske Diana tillykke med hendes 28 års fødselsdag.

Den 26. december drog Signe, Diana og jeg til Frederikshavn for at holde endnu en hyggelig juleaften med min far og Hanne. Endnu engang spiste vi over evne, men hyggeligt var det da.

De resterende dage mellem jul og nytår gik med at arbejde på både projekt og i den store blå kiosk, så ikke meget afslapning i den periode:(

Så kom nytårsaften som Diana og jeg i år skulle fejre sammen ved Christine og Andreas. Vi blev 15 mennesker og det var et brag af en fest. Vejret var dog langt fra imponerende klokken 24, men så kunne vi da blive indenfor i festeligt lag.


I januar står den på lidt afslapning og eksamenslæsning:)